Amore incondizionato per la propria terra e creatività. Sono questi gli ingredienti ricorrenti in tutti i piatti dello chef Matteo, che accompagnato da Giulia, vi guiderà in un viaggio tra i sapori della tradizione toscana più autentica. La selezione di prodotti della vallata vuole essere espressione non solo “del buon mangiare”, ma di una più alta cultura del territorio Altotiberino.
Buona degustazione!
le informazioni circa la presenza di sostanze o di prodotti che provocano allergie o intolleranze sono disponibili rivolgendosi al personale in servizio
con l'asterisco * sono evidenziate le materie prime acquistate surgelate all'origine come previsto dall'art 19 comma 9 del D.Lgs. 231/17 e dall'Allegato VI, punto 2, del regolamento UE 1169/2011.
Selection of local cured meats accompanied by warm ciaccia
The cheese platter and its compotes
Liver paté, vinsanto reduction,red onion jam and brioche bread
The platter of typical bruschetta (black and red crouton, Cinta Senese lard, brie and turnip greens)
Pochè egg, asparagus cream, 24-month-old Parmesan mousse , seasonal truffle and crusty bread
Little tarte of broccoli, pecorino cream and truffle
Agnolotti stuffed with ricotta and spinach, with truffle and parmesan cheese
Vitoni” short pasta with broccoli cream, guanciale and pecorino cheese
Tagliatelline with duck ragù and saffron
Anghiari’s bringoli with white ragù of chianina and pecorino flakes
Sliced Chianina beef, rosemary oil and roasted potatoes
Beef cheek cooking in the wine with smashed potatoes at timo flavor
Pigeon with turnip greens, plums, fondant potatoes and his liver patè with vinsanto
Porchetta rabbit, sausage, olives, herbs from the garden and hazelnuts, artichoke and cream of asparagous
Filled porck with saffron potatoes, sauteèd spinach and balsamic onions
Sautéed herbs *
Roasted potatoes
Mixed salad
Crema catalana with hazelnut cream
Fondant chocolate with Apple cream
Cantucci and smoked vin santo
Pannacotta with pistacchio cream
Tasting of “Domenis” grappa and Amedei chocolate
Bread, oil and cover
We kindly ask you to inform the staff of food allergies or food intolerances
PRANZO: 12:00 - 14:30
CENA: 19:00 - 22:30
DOMENICA: 12:00 - 14:30